A ContiSafe3TM egy új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag, mely magában foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást*, mindössze 2.990,- Ft ajánlott fogyasztói ártól. Így az utazás legteljesebb biztonságát nyújtja Önnek 2 éven át.

A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért megalkotta saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy belátható időn belül nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát. 
Mindezzel összhangban alkotta meg a német technológiai vállalat a ContiSafe3TM szolgáltatási csomagját, hiszen Az Ön biztonsága számunkra túlmutat abroncsai biztonságán. 

Defektgarancia
Abroncsai biztonságáért

Amennyiben biztosított abroncsa defektet kap, úgy - kopásarányos mértékig - díjmentesen biztosítunk Önnek helyette újat.*
 
Assistance szolgáltatás
Megoldás a váratlan helyzetekre

Szombat este esőben defektet kap, és egy országút szélén kétségbeesetten áll mozgásképtelen járműve mellett? Az assistance szolgáltatás keretében 1 órán belül érkezik a segítség*, mely vagy a helyszínen, vagy a legközelebbi szervizig elszállítva, díjmentesen megoldja Ön helyett a problémát.*
 
Balesetbiztosítás
Ön és utastársai védelmére, itthon és Európában

A gépjármű összes utasára vonatkozóan, a baleset típusától függetlenül, biztosítási összeg kerül kifizetésre baleseti halál és baleseti rokkantság esetén.*

 

*További részletekről és feltételekről itt tájékozódhat.

Hogyan juthat hozzá a ContiSafe3TM-hoz?

 

1
Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot** otthona kényelméből online, vagy személyesen szerződött szervíz partnereinknél!

**2018. március 19-től vásárolt Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit márkájú személygépjármű- és kistehergépjármű-abroncsok
 
2
Vásároljon ContiSafe3TM szolgáltatási csomagot mindössze 2.990,- Ft-tól otthona kényelméből online, vagy személyesen, szerződött szerviz partnereinknél, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!
 
3
Szereltesse fel megvásárolt abroncsait szerződött szerviz partnereinknél, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!
 
4
Regisztráljon a www.ContiSafe3TM.hu oldalon a partnereinknél erre a célra kihelyezett tableteken, vagy otthona kényelméből, az abroncsok felszereltetésétől számított 8 napon belül, és másnap 00:00 órától már Öné is a teljes körű biztonság élménye!

 

Mire lesz szükség a regisztrációhoz?

  • Abroncs számla
  • Szerelési számla
  • ContiSafe3TM számla (ezen három tétel akár egy számlán is szerepelhet)
  • Gépjármű alapadatai
  • Tulajdonos vagy üzembentartó alapadatai