Szállítási információk

Eladó a megrendelt árut Magyarország területén belül 1500-2500 Ft /csomag összegért szállítja ki.

A kiszállítást csak megfelelően leadott rendelés esetén tudjuk teljesíteni. Egy napos szállítási határidejű termékeknél az árut a legkésőbb 12:00 óráig leadott rendeléstől számított 24 órán belül elszállítja tőlunk a futárszolgálat, majd további 24 órán belül kiszállítja a címzettnek. A szállítási határidők termékenként változhatnak, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a kiválasztott termékek adatlapját! 

Ha egyszerre több, különböző szállítási határidejű terméket rendel internetes áruházainkban, akkor a termékeket egy csomagban szállítjuk ki, ilyen esetekben a leghosszabb szállítási idejű termék szállítási határideje lesz a mérvadó szállítási határidő. 
Kérjük vegyék figyelembe, hogy pontos szállítási időpontot előre nem tudunk megadni. A kézbesítés napján a szállítást végző futárcég 1-2 órás pontossággal meg tudja mondani, hogy mikor érkezik, de Önnek vagy meghatalmazottjának a megrendelésben megadott címen kell tartózkodnia ekkor. 

Előfordulhat hogy technikai okok miatt a futárszolgálat egy napot késik a kiszállítással, erre felelősséget nem tudunk vállalni! 

Kérjük a kedves vásárlót, hogy minden esetben nézze át a kiszállított terméke(ke)t, nincs-e rajta(uk) sérülés, a megrendelésnek megfelel-e a méret és a típus. Ha probléma merül fel, minden esetben minket kell értesíteni! 

A fizetés utánvéttel történik. Az áru ellenértékét átvételkor kézpénzzel kell kiegyenlíteni! 

Köszönjük hogy minket választott!

Termék a kosárba került!
Kosár